Avaliações de Okane Sushi Oud-Beijerland

Avaliações recentes

5.0
Rachel
Ontem
Van den Berg
1 outubro 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten. De eigenaar weet de kwaliteit hoog te houden. Zeer tevreden.

Plugge
1 outubro 2022

Alles wederom heerlijk !!

Elise
29 setembro 2022

Altijd even lekker. Je proeft dat het met zorg en liefde is klaar gemaakt.

Tim
25 setembro 2022

Lekker vers, beter dan gemiddeld.

Karsten Reints
19 setembro 2022

Heerlijk gegeten gisteren. Vroeg opgehaald en meegenomen naar vrienden. Was zeer geslaagd.

Stefanie
17 setembro 2022
Danielle
11 setembro 2022

Heerlijk verse sushi!

Hennie
8 setembro 2022
Annette Groeneveld
7 setembro 2022

Tja wat zal ik nu weer schrijven! Ik verval in herhaling, het was weer zo heerlijk en smakelijk en vers! Uitmuntend!!

Anja
4 setembro 2022

Erg goede kwaliteit sushi. Schone zaak en vriendelijk personeel. Gaan we zeker vaker doen. Ook op afgesproken tijd klaar.

Marjo den Dulk
29 agosto 2022

Deze keer hebben onze gasten en wijzelf weer genoten van alle gerechten, die we besteld hadden! Perfect klaargemaakt.

Bob
28 agosto 2022

Veel keuze, het gekozen pakket is voldoende voor 4 personen. Smaakt uitstekend, zorg dat je niet te veel soja en wasabi gebruikt, dat is zonde van de smaak.

Filip den Eerzamen
27 agosto 2022

Top kwaliteit en service - aanrader!

Alinda Banis
26 agosto 2022

Zo vers!! Zo lekker!!! Het blijft de lekkerste die ik ken!

Annette Groeneveld
24 agosto 2022

Het was weer verrukkelijk. Altijd weer jammer als het voorbij is!

Denise
20 agosto 2022

Voor het eerst hier sushi besteld en heel erg lekker gegeten! Kwaliteit fantastisch, je proef dat het echt vers is gemaakt. Ga hier zeker vaker bestellen!

Lorraine
20 agosto 2022

Top, top top!

Hannie
13 agosto 2022

Zoals altijd heerlijk en goed verzorgd

nathalie
11 agosto 2022

dit is echt de lekkerste sushi, zo vers haal je het nergens zo'n aardige man die hard werkt, gun je veel klanten. aarzel niet maar bestel!

An
7 agosto 2022

Was voor ons de eerste keer, zeker voor herhaling vatbaar

Wim 't Lam
6 agosto 2022

Erg lekker!

Robert Versnel
6 agosto 2022

Gewoon top! Bestel hier vaker

Groentjes
5 agosto 2022

Hele lekkere verse sushi. Ontzettend vriendelijke eigenaar die sushi maakt.

Aad
5 agosto 2022

Beste sushi die ik ooit gegeten heb! Top kwaliteit, vriendelijk personeel en snel. Makkelijk bestellen via de website en kort daarna ophalen. Heerlijk!

Casper
5 agosto 2022

Top

Suus Van Riemsdijk
5 agosto 2022

Altijd TOP !!

Inge
23 julho 2022

Het was weer super !

Annette Groeneveld
17 julho 2022

Het was weer geweldig! Zo vers en smakelijk. Het was weer een feestje!

v Krimpen
16 julho 2022

Vers en top kwaliteit

N de Vlaming
15 julho 2022

Prima, was op tijd klaar. En medewerkers netjes en vriendelijk!

BTS LOGISTICS BV
15 julho 2022

Helaas ontbrak de Temaki Spicy Tuna bij de bestelling

Monika
11 julho 2022

heerlijk zoals altijd

Xander
11 julho 2022

Prima kwaliteit en altijd voldoende voorzien van aanverwante zaken. De sashimi tonijn was super. Echt een aanrader. Wij halen net iets te vaak. ;-).

Barbara
9 julho 2022

Altijd heerlijk, vers en zeer goede kwaliteit.

Marcel
7 julho 2022

Netjes kunnen bestellen, bestelling staat op tijd klaar en het smaakt prima.

Paul
6 julho 2022

2 grote schalen met superverse sushi waren superlekker en alles was snel op.

Inge
3 julho 2022

Het was meer smullen

Gerda Stokvis
3 julho 2022

Heerlijke sushi

Pascale
2 julho 2022

Het is altijd goed en ook deze keer hebben we heerlijk gegeten. Verse ingrediënten, heerlijke smaken en veel keus!

Amber
2 julho 2022
Pieter vd Giesen
2 julho 2022

We hebben super lekker gegeten hou vast

Henri
1 julho 2022

Zoals altijd; heerlijk!!

Annette Groeneveld
1 julho 2022

Ja, wat hebben we weer genoten! Okane is een belangrijke levensbehoefte! 😂

Paul
30 junho 2022

Supervers en zeer smakelijk! Absolute aanrader!

Moniek
25 junho 2022

Lekkere sushi! Een van de betere zaken in de Hoeksche Waard!

Annette Groeneveld
24 junho 2022

Het was weer fantastisch! Zooooooo genoten! Elke keer weer smullen!

Margot
23 junho 2022

Was weer heerlijk! De avocado was alleen niet rijp genoeg, maar voor de rest top!

Rinus van Donk
19 junho 2022

Prima website, makkelijk bestellen en betalen. Netjes en vriendelijk geholpen bij afhalen en heerlijke sushi.

Karin
19 junho 2022

De sushi was in 1 woord geweldig. Superlekker en supervers. We komen zeker terug!!

Marielle
18 junho 2022

Zoals altijd heerlijk en vers

Arjan
17 junho 2022

Het was weer super, net als de vorige keren

Judith
15 junho 2022

We bestelde de Salmon lover Bento. Erg lekker, zalm smaakt zeer goed. Met twee bijgerechten genoeg voor 3 personen.

Arianne
11 junho 2022

Vriendelijke mensen en heerlijke sushi!

R
4 junho 2022
Annette Groeneveld
4 junho 2022

Het was weer zo ongelofelijk lekker! Elke keer is het weer een feestje om de Sushi van Okane te eten. Kijk nu al weer uit naar de volgende keer.

Annemarie
4 junho 2022
Iva
30 maio 2022
J. van Driel
29 maio 2022
Co
29 maio 2022

Het blijft een feest om gevarieerde sushi te eten van OKANE.

Bets Both
27 maio 2022

Top kwaliteit. Beste sushi van Oud-Beijerland en omstreken.

Casper
27 maio 2022

Top!

Akdag
22 maio 2022
Erica
19 maio 2022

Wederom verrukkelijk 😋

Merlin
19 maio 2022

Top, gewoon top

Karin
14 maio 2022
Gina
7 maio 2022
Annemarie
5 maio 2022
Suzanne
4 maio 2022

Zalig! Echt ontzettend smaakvolle, mooie en verse sushi.

Loef
27 abril 2022

Lekker! Aanrader!

Jac
27 abril 2022
Marjo den Dulk
25 abril 2022

We hebben geen verbeterpunten, zoals altijd was de sushi heerlijk en perfect klaargemaakt.

Henri
25 abril 2022

Weer prima.

Wagenaar
24 abril 2022

Heeeeeel goed 👌🏻👌🏻

Hannie
23 abril 2022

Weer heerlijk!

Friso
23 abril 2022

Altijd een genot om te eten. Verse kwaliteitsingrediënten maken het verschil

tim
23 abril 2022

Beste sushi van de hoekschewaard!

Wim 't Lam
22 abril 2022

Erg lekkere sushi!

Stephen
19 abril 2022
Clarinda
19 abril 2022

Het was weer verrukkelijk, de kwaliteit blijft na meerdere keren gehaald te hebben bij jullie fantastisch !!! Ik hoop dat dit zo blijft. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer :-)

Janny de Boon
17 abril 2022

Was super lekker

Danielle
17 abril 2022

Heerlijk vers en smakelijk!

Pieter
14 abril 2022

Super lekker 😋

Pascale
11 abril 2022

Zoals altijd, heerlijk! Netjes op tijd klaar. Met zorg gemaakt en verpakt. Wij zijn ook grote fan van de warme bijgerechtjes (yakatori, ebi, edamame)

Renate Pluimes
10 abril 2022

Al een paar keer sushi afgehaald, super kwaliteit, fijne service , dikke pluim 👍👍👍

Dali206
9 abril 2022

Rinus van Donk
8 abril 2022

Uitstekende kwaliteit, vriendelijk geholpen en netjes verzorgd.

Leo
7 abril 2022

Wederom top 👍

Marlene
5 abril 2022

Goede smaak, vers, mooie presentatie en compleet voor een heerlijke maaltijd. Complimenten.

Co
3 abril 2022

Het was weer een zeer smakelijke, verzorgde en gevarieerde maaltijd.

Iva
3 abril 2022

Heerlijke verse sushi! Een hele goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Dorine
2 abril 2022

Echt heel erg lekker en van goede kwaliteit vis. Zeker voor herhaling vatbaar

Elles
1 abril 2022

Supervers, zonder poespas zoals sushi is bedoeld. Heerlijk gegeten en we komen snel weer een bestelling afhalen.

B
1 abril 2022

Smaakte heerlijk en net even anders als anderen en vriendelijke mensen!

Lisanne Engel
28 março 2022
Nadine
27 março 2022
John
27 março 2022

Weer super verzorgd. En te lekker

Van Zijl
26 março 2022

Vers klaargemaakt. Erg vriendelijk en website zeer gebruiksvriendelijk. Top!

Westra
26 março 2022

Heerlijk. Salade ook echt een aanrader.

Jimmy
25 março 2022

Super lekkere Sushi en glutenvrij is nooit een probleem! Mijn absolute eerste keuze!

Clarence
24 março 2022

De sushi was echt weer héérlijk 😋 Kunnen jullie ook een zaak openen in Numansdorp, daar willen en missen we nog een goede afhaal sushi tent !!

Kirsten Hoefsmit
24 março 2022

Hele goede service als je bestelt heb en af haalt was het op tijd klaar en het eten was super lekker zeker de moeite waard op terug gekomen

Anneke
23 março 2022

Altijd weer heerlijk

Xander
21 março 2022

Top kwaliteit. Mooie variantie en prima producten. Het is iets duurder dan gemiddeld, maar dan heb je ook wat. Wij halen nergens anders meer. Behalve wanneer Okane gesloten is en we kunnen echt niet wachten.

Petra vermeulen
21 março 2022

Heerlijk en goede porties!!

Annette Groeneveld
20 março 2022

Het was weer verrukkelijk!

Henri
20 março 2022

En het was weer heerlijk.

Richard
19 março 2022
Yvonne
19 março 2022

Heerlijke vers gemaakte sushi, mooi gepresenteerd goede website

DA
19 março 2022

😀

Lorraine
18 março 2022

Zoals altijd: geweldig!

Sander
14 março 2022

Elke keer weer genieten van de sushi van Okane!

Pieter-Dave Boekel
13 março 2022

Helemaal top, lekker en vers!

Marielle
13 março 2022

Vers en goed

Wim 't Lam
13 março 2022

Goed, vers, Lekker!

Ing3
12 março 2022

Het was weer smullen.

Mike
12 março 2022

Heerlijke sushi!!!

Haco
9 março 2022
Benjamin
7 março 2022

Sushi was lekker. Echter de avocado, was wel erg hard, bijna niet te eten. Hopelijk volgende keer beter.

Jaap
7 março 2022

Vriendelijke bediening. lekkere frisse sushi

Kevin
6 março 2022

Beste Okane. Na altijd 5 sterren sushi van jou te hebben gegeten was het vanavond iets minder. De avocado in de sushi was keihard en hebben het uit ieder stukje eruit gehaald. De beleving van een schotel is dan gelijk een stuk minder. Niettemin volgende keer beter en weer bij jou.

Givenny
6 março 2022

Altijd vers en goede sushi voor een leuke en redelijke prijs!

Ben
6 março 2022
Chris
6 março 2022

zoals altijd super vers !!!! de versheid spat eraf . gewoon hele erge goede sushi .

Barbara Driessen
5 março 2022

Altijd heerlijke, verse sushi. Ook de bijgerechten zijn om te smullen.

Van Dueren den Hollander
5 março 2022

Super lekkere sushi. Als wij sushi halen. Alleen maar hier. Echt fantastisch.

Serge
5 março 2022
Suzanne
25 fevereiro 2022

Heerlijk!

William
23 fevereiro 2022

Top!! Wel duur, maar niet duurder dan gemiddeld denk ik.

Leo
22 fevereiro 2022

Zoals altijd weer van top kwaliteit !

Jaap van Dijk
19 fevereiro 2022

Het was weer super

Anton
13 fevereiro 2022
Joyce
13 fevereiro 2022

Beste sushi in de omgeving

Dali206
12 fevereiro 2022
Reints
12 fevereiro 2022

De keuzekaart ziet er prima uit. Klein puntje: de bestelling kan alleen één of meer dagen vooruit worden opgegeven door dit aan te geven in het vakje opmerkingen, waardoor je er niet helemaal zeker van bent of dit op tijd wordt opgemerkt.

Kajsa
11 fevereiro 2022

Wat is het toch een feestje om hier te bestellen. De sushi is met zorg bereid en je proeft de versheid van het product! Beste Sushi in de Hoeksche Waard!!!

Margot
11 fevereiro 2022

Erg lekkere sushi!

Annette Groeneveld
10 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk! Ook nu lekker gesmuld!

D de Jong
10 fevereiro 2022
Jan
6 fevereiro 2022
Mark
6 fevereiro 2022
.
6 fevereiro 2022
Henri
5 fevereiro 2022

Als gewoonlijk alles weer top!

Jeannette
2 fevereiro 2022

Heerlijk vers gemaakte sushi! Genoten.

Xander 's-Gravendijk
31 janeiro 2022

Prachtige kwaliteit en veel variatie. Mooie sushi en sashimi. Super vers en goed van smaak. Behoorlijke porties. De speciale rolls zijn zeker aan te bevelen.

Angelique
30 janeiro 2022

Super lekker!!

Phoe Nathar
29 janeiro 2022

Heerlijke sushi en beste smaak en qualities !!!!!

Annette Groeneveld
29 janeiro 2022

Het was verrukkelijk! Lekker gesmuld! Zeker voor herhaling! Het enige wat we niet zo erg lekker vonden was die met roomkaas. Maar daar waren er maar heel weinig van bij.

Inge
23 janeiro 2022

Super lekkere sushi. Het was weer smikkelen.

DA
22 janeiro 2022
Chris Quik
22 janeiro 2022

absolute top weer - de kwaliteit, versheid en netheid zijn dik in order de kwaliteit is constant en het is bovendien gewoon erg lekker

John
22 janeiro 2022

Super verzorgd en netjes verpakt en precies op tijd .

Gerard Stemmerik
22 janeiro 2022

Fantastisch

Jolanda Jansen
21 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, stond keurig op tijd klaar!

Marcos
21 janeiro 2022

Wij hebben sushi en sasjimi leren eten en waarderen in Tokyo. Deze tent herinnert ons aan het verse en smaakvolle wat we in Japan hebben ervaren. Gewoon top!

M.
17 janeiro 2022
Christian
16 janeiro 2022

Heerlijke verse sushi, makkelijk besteld en het staat klaar bij afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rinus van Donk
16 janeiro 2022

Via website besteld. Goed geregeld. Stond netjes op tijd klaar. Zeer compleet geleverd inclusief sausjes en stokjes. Kwaliteit zeer goed. We hebben gesmuld.

Xander
14 janeiro 2022

Positief verrast door de kwaliteit en de variatie. Vis is super vers en bij producten zijn prima. Wij gaan regelmatig halen. Lekker dichtbij.

Annemieke
13 janeiro 2022

Heerlijk sushi, supervers en perfecte verhoudingen.

Laurents
9 janeiro 2022

Zoals elke keer helemaal super, tot volgende keer weer

Martin
9 janeiro 2022

Wederom heerlijk!! Die tiger roll is fantastisch!

Ron
8 janeiro 2022

Het was altijd perfect maar deze keer was de kwaliteit toch minder. Sommige Sushi’s hadden wat harde of vette stukjes en de grote garnalen (Ebi) waren te vet gebakken.

Marielle
8 janeiro 2022

Zoals altijd, vers en superlekker!

Ilse Dons
8 janeiro 2022

Altijd goed!!

Cathy
7 janeiro 2022
Thijs
6 janeiro 2022

Heerlijke sushi met verse vis. Een echte aanrader!

Barbara Driessen
6 janeiro 2022

Ook voor de 3de x weer heerlijke sushi. Ook de gefrituurde garnalen, gember en wasabi zijn erg lekker. Keurig optijd klaar.

Sander
6 janeiro 2022

Heerlijke sushi.

Haco
1 janeiro 2021
Marcel Jans
1 janeiro 2021
Wim
31 dezembro 2021

Afgehaald op oudejaarsmiddag. Mooi gepresenteerd in afhaalschalen en kwaliteit is prima.

RiZzie
31 dezembro 2021
Sushi
31 dezembro 2021
AZ
30 dezembro 2021

Heerlijk !!!

Laenen
30 dezembro 2021
Diana
27 dezembro 2021
Joop
26 dezembro 2021

Top sushi

Rebecca Meijnen
26 dezembro 2021

Altijd goed! Verse producten en mooie schalen.

Debby van de Graaf
25 dezembro 2021
Erik Ketz
24 dezembro 2021

Smaak overtreffend

Leon
24 dezembro 2021

Sushi, verschillend qua kwaliteit, sommige goed, sommige minder.

Monika
24 dezembro 2021

Zoals altijd echt lekker! Top!

Roel
24 dezembro 2021

*****

Vredenbregt
23 dezembro 2021

Heerlijk, zeer goede kwaliteit. Kom zeker nog keer terug!

Ben
20 dezembro 2021

Wederom uitstekende kwaliteit, Sushi is gewoon perfect.

Anne-Marie
19 dezembro 2021

Lekker en op tijd klaar!

Cornee van der Wel
19 dezembro 2021

De sushi was van hoge kwaliteit

Ronald
18 dezembro 2021
John van Es
17 dezembro 2021

Super vers en lekker weer

Karin
13 dezembro 2021
Cherish
11 dezembro 2021

De sushi was weer heerlijk vers! Altijd netjes en op tijd. Verse ingredienten en aardige service!

Anna
10 dezembro 2021

Toppers! Heerlijk eten!

Tanja van der Schot
9 dezembro 2021

Heerlijke sushi!

Marloes van Putten
5 dezembro 2021

Het was weer heerlijk.

Nikita
4 dezembro 2021

Heerlijk!

Anton Fennema
3 dezembro 2021

Superverse sushi. Duidelijk een klasse beter dan elders.

Henk Hempel
1 dezembro 2021

Bestelling was op tijd klaar, super presentatie en heerlijke, verse sushi gegeten. Tot de volgende keer!

Rebecca
29 novembro 2021

Altijd heerlijke en verse sushi!

Popering
28 novembro 2021
Gerard Stemmerik
27 novembro 2021

Wij willen niet anders meer.

Henk Oudshoorn
21 novembro 2021

Was weer super vers en lekker gegeten

Ico
20 novembro 2021

Vond het vlak van smaak, heb weleens meer gehaald maar vond de kwaliteit beneden peil.

Wagenaar
19 novembro 2021

Altijd heel goed

Bianca
19 novembro 2021

Heerlijk gegeten!

Frans
14 novembro 2021

uitstekend, heerlijk vers

Marcel
14 novembro 2021

Weer enorm genoten gisteravond. Perfect 😋

Anja
13 novembro 2021

Altijd weer even heerlijk!

Ingrid Nieuwpoort
11 novembro 2021

Top-sushi!

Danielle
7 novembro 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk en heel vers! Top!

Wim
7 novembro 2021

Heerlijke Sushi; goede kwaliteit en goede op temperatuur. Toegevoegde bewerkte gember is top!

Saskia
6 novembro 2021

Heerlijke sushi en sashimi. We halen hier regelmatig.

Marcel
5 novembro 2021

Lekker als altijd. Kwaliteit 😋

Ben
1 novembro 2021

Zoals altijd weer uitstekende kwaliteit. Niet te vergelijken met de grote Sushi ketens, deze man maakt het met de beste producten en is een echte vakman op zijn gebied.

Judith
28 outubro 2021

Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen via de website. Vriendelijk te woord gestaan.

Reints
19 outubro 2021

Heerlijke sushi en lekker vers ! Ebi ( garnalen ) even opwarmen in air fryer gaat prima !

Visser
18 outubro 2021

Perfecte kwaliteit en smaak

inge
16 outubro 2021

Het was weer smullen geblazen. Het blijven de lekkerste sushis uit Oud Beijerland.

Yvonne Schellevis
16 outubro 2021

Was stuk voor stuk zalig Echt een aanrader

Emile Peters
14 outubro 2021

Iedere keer weer super kwaliteit, een echte aanrader!!!

Schipper
13 outubro 2021

Super lekker en goede kwaliteit

Meûrer-Jansen
13 outubro 2021

Ik was een beetje klaar met al die slechte koude allemaal hetzelfde smakende sushi. Maar goed dochter geslaagd voor haar zwemvaardigheid 2 en een 8½ voor haar topo,dus ik dacht kom.....we proberen het weer eens een keertje. Ik kwam uit bij dit hele kleine zaakje ergens verstopt in een achterafje in oud Beijerland. Was het altijd maar zo goed,echt oprecht!!! Wat hebben wij zitten smullen. Dank je wel

John
11 outubro 2021

Gisteren weer eens gehaald en zoals gewoonlijk, helemaal top. De lekkerste en vooral verse sushi uit de omgeving. Altijd op tijd en super vriendelijk. Een mooie presentatie voor wat mogelijk is bij afhalen. Een regelrechte aanrader. Tot de volgende keer👍🏻

leo
10 outubro 2021

prima op tijd klaar ennzoals altijd erg lekker

Nicky
9 outubro 2021

Weer even heerlijk en vers als altijd! De beste sushi ooit.

S vd D
9 outubro 2021

We hebben heerlijk gegeten! Je proeft dat de sushi echt vers is.

A van vliet
9 outubro 2021

Hoge kwaliteit sushi, perfecte temperatuur en hele goede service.

Marco
8 outubro 2021

Ik had een afhaal fout gemaakt bij het bestellen, en gelukkig gecorrigeerd. Gaan zo dadelijk genieten, maar weten uit ervaring dat het super lekker is

Sander
6 outubro 2021
Da
1 outubro 2021

Heerlijk en vers. Geweldige kwaliteit. Ga zo door!

Marloes
26 setembro 2021

Het was weer heerlijk.

Ilse
25 setembro 2021

Weer geweldig!

Jacky
25 setembro 2021

Heerlijke sushi, verse producten. Beste in de hoeksche waard.

Leo vd Ham
23 setembro 2021

Gewoon zoals het hoort, vers gemaakt en zeer smaakvol.

Maryke Barendregt
22 setembro 2021

De sushi was echt weer fantastisch. Zonder twijfel de beste in de Hoeksche Waard!

Mellegers
20 setembro 2021

Altijd goed van kwaliteit, Maar deze keer was het echt minder helaas.

Rick van Bellen
20 setembro 2021

De beste sushi van de Hoeksche Waard. Lekker als altijd, en staat altijd op tijd klaar voor afhaal. Aanrader!

Martijn
19 setembro 2021

Zoals altijd was de sushi weer van top kwaliteit! Heerlijk gegeten.

Anneke
19 setembro 2021

Zoals gewoonlijk was het weer TOP

Annelies
19 setembro 2021

Voor vandaag is de bestelling geplaatst

Marco
19 setembro 2021

Altijd heerlijk en super vers.

van Vliet
18 setembro 2021

Heerlijk gegeten, topkwaliteit!!

Bartelds
13 setembro 2021

Zoals altijd heerlijk.

Ellen
11 setembro 2021

Super vers en heel erg goed. Vriendelijk personeel..

Anoniem
8 setembro 2021

Subliem.

van Egmond
5 setembro 2021

super goed kan er anders niets over zegen .

Chris
4 setembro 2021

Tja dit is een rock solid sushi bastion. Hadden een heerlijke sushi schotel . Beste sushi van het eiland . Deze bescheiden Vriendelijke hardwerkende man uit birma is een van de echte culturele verrijkingen in Nederland .

Bianca
1 setembro 2021

Wederom weer heerlijke sushi gegeten. Kwaliteit is iedere keer goed. Je proeft echt goed de vis. Voor mij persoonlijk vind ik zelf de komkommer in de rolletjes te overheersend maar dat is omdat ik niet van komkommer hou.

Leo Zoetbrood
1 setembro 2021

Heerlijke verse sushi

Jaap
30 agosto 2021

Goed op tijd en weer heerlijk

Reina Akkerhuis
30 agosto 2021

Verzorgd en goed

Raoul
29 agosto 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader.

Jens
28 agosto 2021

Echt een aanrader! Heerlijke sushi

Annemarie
28 agosto 2021

Super vers, zoals elke keer top! Beste sushi ever..

Ron
28 agosto 2021

Altijd dezelfde goede kwaliteit en op tijd klaar! Heerlijk!

Mandy
26 agosto 2021

Was weer top!!!!

Davina Ypma
22 agosto 2021
Mick
21 agosto 2021

Goede verse sushi!

Jan
20 agosto 2021

Eerste keer besteld. Heerlijke sushi, smaakvol en vers bereid. Heel makkelijk te bestellen via de website en op de aangegeven tijd stond het al netjes klaar. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die van verse sushi houdt

Silvy
8 agosto 2021

Zag er keurig uit en was heerlijk!!

A van vliet
7 agosto 2021

Goede kwaliteit, nette prijs en kennis van allergieën.

Brian
7 agosto 2021
Bianca
6 agosto 2021

Weer heerlijk gegeten! De sushi was goed en vers!

Bianca van den Berg
30 julho 2021

Het was weer heerlijk!

Mike Statz
25 julho 2021

Beste sushi in de hoeksche waard! Bestellen hier regelmatig en stelt nooit teleur.

Margot
24 julho 2021

Altijd goed! Heerlijk, vers, op tijd klaar. Geen slecht woord over te zeggen

Inge
17 julho 2021

Het was weer super verzorgd en lekker.

Noah
16 julho 2021
Mieke
12 julho 2021

Zeer vriendelijk geholpen, alles vers bereid en heeerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Nicolette
8 julho 2021

Vers heerlijk, perfecr

R.V. Wols
5 julho 2021

De smaak, kwaliteit en versheid was echt super.

Ilse
4 julho 2021

Weer heerlijk!!!

Marloes
4 julho 2021

Heerlijke sushi.

sara
2 julho 2021

Uitstekende sushi, heerlijk!

Pascale
2 julho 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Jeannette
28 junho 2021

Heerlijke sushi, niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

Henri
28 junho 2021

Top!

Anja
25 junho 2021

Iedere keer weer fantastisch!!

Rob
23 junho 2021

Elke sushi is gewoon perfect van vorm en zijn er mooie kwaliteitsprodukten gebruikt.Ze zijn supervers en hebben een fantastisch goede smaak.

Edwin
20 junho 2021

heerlijke sushi die vers gemaakt is, wat mij betreft een aanrader.

Joke
16 junho 2021

Geweldige sushi !!! Het “omfietsen” meer dan waard 👍

V.
11 junho 2021

Heerlijke sushi en het stond al klaar dus super snelle service. Wij komen vaker en zullen dat blijven doen.

Claudia
3 junho 2021

Was echt heerlijk

Carola
31 maio 2021

De sushi was heerlijk. Verse vis gebruikt en gul in porties. De Temaki is een aanrader.

Adrienne
30 maio 2021

We hebben super lekker gegeten ... voor herhaling vatbaar

Rene pluimes
30 maio 2021

Voor de eerste keer hier sushi gehaald en kan zeggen dat het in een woord perfect was. Zeker voor herhaling vatbaar on hier vaker sushi te halen

Charlene
28 maio 2021

Voor het eerst hier sushi besteld en het is echt een aanrader! Wij gaan hier zeker nog een keer sushi halen.

Familie Polderdijk
24 maio 2021

We hebben met de hele familie heerlijk sushi gegeten van Okane Sushi👍😋complimenten aan de kok.

Inge
22 maio 2021

Weer genoten van de heerlijk verse sushi.

Amber
22 maio 2021

Geweldig, zoals altijd !!!!!! < 3

Dieneke
22 maio 2021

Heerlijk gegeten, super kwaliteit!

Tessa
18 maio 2021
Van der Wel
16 maio 2021

Super vers, heerlijke Sushi. Top !

Marco
15 maio 2021

Na de vismarkt van Tokyo de beste Sushi en Sashimi die we in Holland gegeten hebben. Echt goed en super van smaak. En dat in Oud Beijerland!!

Jeroen
15 maio 2021

Inmiddels zo’n 20 keer besteld, kwaliteit steeds goed. Aanrader, zoek niet verder in de omgeving. Aardige eigenaar.

Suus
14 maio 2021

Altijd heerlijk en vers !!!

Danny
14 maio 2021

Eenvoudig te bestellen, precies op tijd klaar, geen wachttijd en smakelijke sushi. We komen terug!

Jb
13 maio 2021

Is heerlijk , alles vers ,lekker gegeten Ga zeker nog een keer bestellen

A Zoetbrood
12 maio 2021

Altijd super lekker en vers

Marcel
2 maio 2021

Was weer heerlijk 😋 Niets op aan te merken.

Sylvia
30 abril 2021

De beste sushi ! Zeker de dragonrolls zijn echt onwijs lekker! Alles is super vers en dat proef je! En mooi opgemaakt! En meneer van de zaak is altijd vrolijk en spontaan! Top!

Amber
30 abril 2021
H.
29 abril 2021

Goede kwaliteit, goede service

Leona
27 abril 2021

Heerlijke sushi vers gemaakt.

Chris
27 abril 2021

De zoveelste keer dat we daar bestellen- top gemaakt - heerlijk vers - smakelijk rainbow schaal met heerlijke sushi....

Henri
27 abril 2021

Wij bestellen regelmatig en onze ervaring is altijd uitstekend. Goede kwaliteit en prima service.

B.Benz
19 abril 2021
Leo
18 abril 2021

Top sushi , vaker besteld altijd prima 👌

Nils Hepburn
18 abril 2021

Super goed en snel!

Liesbeth
16 abril 2021

Was weer heerlijk!

John
16 abril 2021

Het is bijna al normaal, de sushi hier is verrukkelijk en super vers. De yaketori is fenomenaal, zo lekker. Iedere keer weer een streling van de smaakpapillen als we hier eten halen. Is in deze corona shit de beste optie in de HW om lekker het uit eten gevoel te krijgen. Een dikke aanrader

Marloes
15 abril 2021

Het was weer verrukkelijk.

Jasper
15 abril 2021

Heerlijke verse sushi. Altijd een feestje, bedankt!

Daniëlle
12 abril 2021

Heerlijk gegeten

John van Es
11 abril 2021

Was weer super goed

den Uijl
11 abril 2021

Je proeft dat het met veel zorg is klaar gemaakt .En met liefde is ingepakt

Ton van Lis
11 abril 2021

Heerlijke sushi. Het was voor ons de eerste keer dat we hier sushi hebben besteld maar zeker niet de laatste keer.

Patricia
10 abril 2021
Marco
9 abril 2021

Al een paar keer besteld en super vers en heerlijk. Moet er 20 minuten voor rijden (maal 2 heen en weer) maar is de moeite echt waard.

Jet
9 abril 2021
Ferry
9 abril 2021

Kwaliteit was zeer goed en alles was vers. Aanrader is de Soft Shell Party.

Annerie Saarloos
8 abril 2021
BEN
6 abril 2021

EEN GOED SYSTEEM EN KWALITEIT EEN DATUM LIJST IS WENSELIJK

Loes van Uden
6 abril 2021

inderdaad 5 sterren! wij hebben genoten, zeer goede kwaliteit service is ook heel goed jammer dat er op de site bij bestellingen geen mogelijkheid is om een afhaaldatum in te vullen, dit moet nu bij opmerkingen, is niet zo handig verder alle lof en zeker voor herhaling vatbaar

Niek
6 abril 2021

Goed eten en goede service

Job Bakker
6 abril 2021

Zeker een aanrader! Prijs - kwaliteit verhouding is super. Naar mijn mening de beste van de Hoeksche Waard

N.Caspers
5 abril 2021

Was heerlijk!

Leo van der Ham
5 abril 2021

Blijft altijd dezefde kwaliteit.

marcel
4 abril 2021

Top sushi alles vers en super lekker kom zeker weer terug !!!

S. de Haas
29 março 2021

Qua Sushi heel goed, makkelijk besteld en staat klaar op de afgesproken tijd. De sushi is netjes gepresenteerd en bovenal erg lekker.

Michelle en Mike Statz
28 março 2021

Wij bestellen hier zeker wel maandelijks sushi en ik kan niet anders zeggen dat het echt heerlijk is! De kwaliteit vis is echt ontzettend goed en alles word altijd netjes vers voor je klaar gemaakt. Echt een aanwinst voor de hoekschewaard !!!

Peet
28 março 2021
Rademakers
28 março 2021

Heerlijke verse sushi! Erg tevreden over Okane.

Ron Bakker
28 março 2021

Prima kwaliteit, gevarieerd aanbod en op tijd klaar. Krijgt van mij een 10 !

Lorraine
27 março 2021

Ik kan helaas geen 10 sterren geven. TOP als altijd!

Sharon
24 março 2021

Fantastisch lekkere sushi gegeten! Hier blijven we bestellen..

Marianne
22 março 2021

Zeer smakelijk gegeten. Absoluut een aanrader om hier uw sushi te bestellen.

Maaike
21 março 2021

Was heerlijk.

Henri Overweg
21 março 2021

Zeer goed.

Laura
21 março 2021
Melvin
20 março 2021

Fantastisch lekker!

Marcel
20 março 2021

Was weer erg lekker. Klein minpuntje. Avocado was een beetje hard.

Marco
20 março 2021

Min of meer bij toeval ontdekt, want goed verstopt, maar verrassend goede sushi en sashimi. Okane wordt ons favoriete afhaal adres. Top!

Patricia
20 março 2021

Heerlijke sushi ... snel weer!

John Heemskerk
18 março 2021

Zoals altijd, heerlijk vers en super van smaak. Echt de allerbeste op de hoeksche-waard en omgeving.

Arjan
18 março 2021

Was weer top! Okane salade. Ook een aanrader! P.s. Wat meer soorten frisdrank zou handig zijn. :-)

R Bakker
15 março 2021

Heerlijk gegeten, super kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. Een aanwinst voor Oud-Beijerland

Jo
15 março 2021

Was goed op tijd klaar. Ebi werd snel klaargemaakt zodat deze warm mee kon. Verder eten super en uit de kunst.

Ypma
14 março 2021

verse sushi

Marloes
12 março 2021

Fantastische sushi !!!!!

Barbara Stouten
12 março 2021

Zoals altijd super vers en heerlijk!!

John
12 março 2021

Altijd supervers, vriendelijk, op tijd of anders belletje, nog nooit tegen gevallen. Altijd super lekker. De echte aanrader

Raimond
11 março 2021

Aan de prijs maar dit zeker waard..TOP

Van der straaten
11 março 2021

Super lekker en vers!!! Goeie service

Rob B
10 março 2021

Heerlijke en verse Sushi van topkwaliteit Je moet net even weten dat yakitori kip is want de crispy yakitori (kip) mag je niet missen

Christine
7 março 2021

Makkelijk bestellen en afhalen en vooral: heel lekker gegeten!

Peter
7 março 2021
S de lange
7 março 2021

Goede sushi en op tijd klaar. Netjes verpakt.

Lisanne van Heemskerk
6 março 2021

Altijd super goede sushi en exact op tijd👌🏻

Marcel
6 março 2021

Was weer verrukkelijk 😋

Jess Molenaar
5 março 2021

Verse lekkere sushi! De beste van Oud-Beijerland en goed betaalbaar

Sammy
4 março 2021

Het was erg lekker, goed verzorgd en op tijd klaar om af te halen

Michiel Mellegers
1 março 2021

Heerlijk vers en super kwaliteit.

RON
28 fevereiro 2021

Heerlijke sushi prima rolls en boxen. Goede kwaliteit en op tijd Ik kom graag weer terug

Nathalie
26 fevereiro 2021

beste sushi! hij gaat voor kwaliteit en dat proef je! nergens zo vers als hier. hij is ook zo vriendelijk, ik gun hem veel werk, dus bestellen!!!

Ne
25 fevereiro 2021
Kersten
22 fevereiro 2021

altijd super lekker verser kan niet. Zou wel eens wat kunnen switchen van variatie maar verder in een woord geweldig.

Robert
22 fevereiro 2021

Super lekker Sushi gegeten, aardige kok die het gemaakt heeft, voldoende soja, wasabi en gember.

Han
22 fevereiro 2021

Prima happy menu.

Laura van Giezen
22 fevereiro 2021

Heerlijke verse sushi, zeker een aanrader !!

Marcel
21 fevereiro 2021

Weer perfect. Heerlijke verse sushi 👍

John Heemskerk
21 fevereiro 2021

Zoals altijd, super vers, super vriendelijk en super lekker

Anja Nobel
20 fevereiro 2021

Zoals altijd, was het ook deze keer weer heerlijk!! Bedankt!

Waardeloo
20 fevereiro 2021
Erica
20 fevereiro 2021

Zoals altijd top! Vers bereide sushi 😋

Jenny
18 fevereiro 2021

Heerlijke verse sushi. Makkelijk bestellen en zeer vriendelijk geholpen.

Rien
17 fevereiro 2021
Sjoerd
15 fevereiro 2021

Heel fijn om zulke goede sushi in de buurt te hebben

Ben van Uden
15 fevereiro 2021

eerste keer bestelling sushi. prima bevallen, wij vonden het heel erg lekker, vers, smaakvol. zeker voor herhaling vatbaar! service.... perfect, kan niet beter kortom een topper!!!

Marcel
14 fevereiro 2021

Heerlijke sushi. Beste die ik sinds lange tijd op heb.

Koppejan
13 fevereiro 2021

Wederom heerlijke sushi!!

Fred
13 fevereiro 2021

Uitstekende kwaliteit, nette kerel. Kortom: 4 sterren dik waard. Helaas kon ik geen 4,5 ster geven. 5 Sterren geef ik niet zo snel ..

Esther
12 fevereiro 2021

Altijd heerlijk de sushi bij Okane. Je proeft dat het met liefde en passie is bereid. We hebben echt weer genoten.

Suzanne
11 fevereiro 2021

Zaaaaaaalig!

Anna
10 fevereiro 2021

Elke keer weer heerlijk!

Ellen
10 fevereiro 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!!

Sigrid Tournier
7 fevereiro 2021

Op tijd klaar. Het eten was heerlijk...vers, gember erbij en genoeg sojasaus en wasabi!

Sandra Hol
5 fevereiro 2021

Kwaliteit van sussi’s erg goed

A Zoetbrood
4 fevereiro 2021

Prima super vers enlekker altijd!

Amber
4 fevereiro 2021
Wout3r
4 fevereiro 2021

Heerlijk verse sushi. Gewoon zoals het hoort

Annemarie
4 fevereiro 2021

Zoals elke keer super ! Beste sushi in de omgeving. Heel vriendelijk.

Kees
4 fevereiro 2021

Voor ons niet de 1e keer. Evenals vorige keren weer heerlijk gegeten van de sushi

Syl
3 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Allemaal erg vers, goed te zien aan de kleur en super goed van smaak. Genoeg wasabi en soja saus bijgevoegd. Snel weer!!

Rosanne
1 fevereiro 2021
Mirjam
1 fevereiro 2021

Super lekker, verser kan gewoon niet. En de kwaliteit van alle ingrediënten zijn top. Mijn man die nooit sushi eet en niet echt van rauwe vis houdt heeft het voor de eerste keer gegeten en er zelfs ook van genoten.

Erwin
31 janeiro 2021

Heerlijke verse sushi. Top kwaliteit!!

Ellen
31 janeiro 2021

Top kwaliteit, prima bediening en super service. Kortom..dikke aanrader

Leo
31 janeiro 2021

blijft altijd van hoge kwaliteit.

F. van der Ende
30 janeiro 2021

Fantastische Sushi. De beste die wij tot nu toe hebben gegeten. Vooral de zalm is een genot voor de smaakpapillen.

K Kokje
28 janeiro 2021

Supergoede kwaliteit sushi. Hier gaan we vaker bestellen!!

Klaudine
28 janeiro 2021

Van tevoren besteld, op tijd klaar en heerlijk!

Job bakker
25 janeiro 2021

Beste sushi van Oud-Beijerland. Liefde en ambitie voor het product!

Marjo
24 janeiro 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi klaargemaakt door een perfectionist!

Carmen
23 janeiro 2021

Heerlijke sushi gemaakt van super verse ingrediënten! Wij komen zeker terug!

Annemarie
23 janeiro 2021

Heerlijke Sushi...

Lia
22 janeiro 2021

Superrr!!!

J vd Pal
22 janeiro 2021

Het was weer heerlijk genieten. Super vers, was er iets te vroeg en bestelling was nog niet klaar zo vers gemaakt dus! Helemaal super!! Tot snel!

Ed
21 janeiro 2021

Erg lekkker kan niet anders zeggen

Penny
21 janeiro 2021

Zoals altijd heerlijk!

Jonna
21 janeiro 2021

Super vers, lekker en goede kwaliteit! Goede service!

Iris
20 janeiro 2021

Super goede kwaliteit vis! Verse sushi

Rosanne
19 janeiro 2021

Vers en erg lekker! Goede prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met concurrentie zoals sushi point. Kleine tip, wellicht voor de cruncy sushi minder crunch erop doen. Doet niet af aan de smaak en scheelt jullie geld.

Den uijl
18 janeiro 2021

Super lekker netjes verzorgd en vriendelijk geholpen. Netjes op tijd op kunnen halen .

Vrij
18 janeiro 2021

De sushi is hier eigenlijk altijd goed. Wij hadden onszelf weer overschat en veel te veel besteld. Heerlijk gegeten. Ook de maatregelen die hier zijn genomen tegen besmetting zijn super.

Eni Luap
17 janeiro 2021

Super ! Voor herhaling vatbaar !

Danny
16 janeiro 2021

Alleen afhalen in een schone zaak. Netjes verzorgde sushi. Goed van smaak: wij komen er speciaal voor uit Strijen. Het assortiment mag iets spannender: andere vissoorten, coquilles... maakt het verschil met de concurrentie nog groter. Wij komen graag terug.

anneke
14 janeiro 2021
Elizabeth
11 janeiro 2021

Zoals altijd, heerlijke sushi!

Marianne
10 janeiro 2021

Elke keer weer zo super vers, smaakvol !!

Nico
10 janeiro 2021

fantastisch

Simone
7 janeiro 2021

Vers bereide sushi, heerlijk!

Danny
6 janeiro 2021
REMeijnen
5 janeiro 2021

Zoals altijd fantastische kwaliteit! Een mooi verjaardagskado voor onze dochter. Dol op sushi en het was weer zeer goed verzorgd. De beste sushi van het dorp!

Liesbeth
3 janeiro 2020

Was weer heerlijk!

Marjan
3 janeiro 2020

Met veel zorg gemaakt en dat proef je. Heerlijk!!!

Inge
2 janeiro 2020

Weer super lekker gegeten dank je wel

Arjan
1 janeiro 2020

Wederom de allerbeste sushi in de wijde omtrek. Veel succes in het nieuwe jaar met uw gezonde overheerlijke hapjes !

Henny de Ruiter
1 janeiro 2020

Zag er weer goed uit en smaakte voortreffelijk zoals altijd

P. Verhaegen
1 janeiro 2020

Voor de 1e keer sushi besteld n.a.v. positieve reviews. Is niks van gelogen , prima kwaliteit. Zeer goed gevulde sushi van prima kwaliteit. Ik zal hier vaker terugkomen.

Joyce
30 dezembro 2020

Heerlijk gegeten!

Arno
27 dezembro 2020

Gewoon heerlijk!

Pascal
27 dezembro 2020

Gewoon weer top

John van Es
27 dezembro 2020

Het was weer fantastisch 😊

Paul
23 dezembro 2020

Gewoon heerlijk, prima kwaliteit

Sylvia
21 dezembro 2020

De sushi is super vers en lekker. Beste sushi naar mijn mening. Vooral de dragon roll en rainbow roll en de salad roll. Echt een topper De meneer is erg vriendelijk!

Ruud van Lent
19 dezembro 2020