Bewertungen von Okane Sushi Oud-Beijerland

Neue Beurteilungen

5.0
Eva
7 Juni 2023

Heerlijke sushi

Barbara
3 Juni 2023

Altijd goed: vers en topkwaliteit.

J. Meijer
2 Juni 2023

Als altijd: heerlijk 👌. Prijs/kwaliteit verhouding: heel goed. Alles wordt dezelfde dag vers bereid.

Raymond Maaskant
2 Juni 2023

Zeer goed, goeie kwaliteit en komt afspraken voor afhalen altijd keurig na. Zekers aan te raden als je van echt goede sushi houd!

E.H.C. Siemons
30 Mai 2023

Was weer heerlijk!

Karsten
28 Mai 2023

Avocado was hard verder alles weer prima in orde.

Erik Plug
26 Mai 2023

Ontzettend verse sushi, goede smaak en niet standaard! De beste sushi van oud-Beijerland

M.
20 Mai 2023

Vriendelijke kok, heerlijk eten.

Jade
17 Mai 2023
Thomas
15 Mai 2023

Altijd goed!!

IngeH
12 Mai 2023

We hebben al een paar keer besteld. tot volle tevredenheid. de sushi vonden wij dit keer niet echt uitgesproken smaken. jammer.

Joyce
11 Mai 2023

Beste sushi in omgeving

Xander
7 Mai 2023

Altijd goed en altijd vers. Tonijn sashimi is top. Ook de Yakitoro is mals en prima van smaak. De Rainbow Roll valt nooit tegen. Ons favoriete sushi adres. Okane Oud-Beijerland is top.

Friso Visser
30 April 2023

Perfect zoals altijd

JM
28 April 2023

Zoals altijd: heerlijk!

Martin Van Sintmaartensdijk
28 April 2023
M.C. Bos
27 April 2023

We hebben genoten. De beste van de Hoeksche Waard.

nathalie
27 April 2023

de beste van de hoeksche waard, en wat een lieve, hardwerkende man. die gun je de wereld! niet twijfelen, gewoon eens proberen! dan wil je nergens anders meer

Inge
23 April 2023

Was weer super

Amber
17 April 2023
Anton Fennema
16 April 2023

Altijd vers en de gefrituurde dingen apart zodat ze knapperig blijven. In het detail zit de perfectie.

Rinus van Donk
16 April 2023

Zeer netjes verzorgd. Zeer compleet. Heerlijke sushi

Annette Groeneveld
15 April 2023

Wat hebben we weer genoten van alles! Het was verrukkelijk! Een echt feestje!

Susan
15 April 2023

Was weer super en top kwaliteit

Eva
14 April 2023

Heerlijke sushi

Leo
10 April 2023

Als Japan kenner, uitgezonden geweest, gewoon Japans goed.

Rene
9 April 2023

Hebben weer heerlijk genoten van de sushi 🍣.

Lieselotte
9 April 2023

Als altijd, verrukkelijk en perfecte kwaliteit!

Henk
8 April 2023
Bert de Giet
30 MĂ€rz 2023

Beste Sushi in de HW

Annabelle
30 MĂ€rz 2023

Zoals altijd heerlijk!

Jo
29 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi, netjes op tijd klaar, aanrader

J.M. Kot
26 MĂ€rz 2023

prima kwaliteit, op tijd gereed, kortom genieten!

Fam Hummel
26 MĂ€rz 2023

Super genoten van de Sushi. We hebben nog nooit zulke heerlijke verse sushi đŸ± op.

Joeri
20 MĂ€rz 2023
Wesley
17 MĂ€rz 2023

Heerlijk đŸ€€

Barbara
16 MĂ€rz 2023

Supervers en heerlijk!

Roos
13 MĂ€rz 2023

Goed van smaak! Zeker aanrader!!

Danny
12 MĂ€rz 2023

Opnieuw een uitstekende kwaliteit. Geen sushi overgoten met sausjes maar pure smaak en altijd perfecte kleefrijst. We hebben nu bijna iedere sushi maker in de omgeving gehad: Okane Sushi is en blijft de beste.

Martijn
11 MĂ€rz 2023

Gewoon de beste sushi van het eiland. Alweer een avond genoten thuis!

Elly de ronde
11 MĂ€rz 2023

Erg snel en heeeeeeerlijk

Xander
10 MĂ€rz 2023

Was zoals altijd weer prima. Zag er mooi uit en goed van smaak. Verbeterpunten zijn er wel. Voor het eerst was de mango te hard om lekker weg te kauwen. Dit hebben we nog niet eerder gehad. Daarnaast was het eind stuk van de Rainbow Roll deze keer wel erg groot om in Ă©Ă©n keer in je mond te stoppen. Maar als je gaat snijden dan valt het uit elkaar.

Kir
3 MĂ€rz 2023

Netjes en vers verpakt. Alles was compleet en stond op tijd klaar ondanks de korte besteltijd.

Dani
1 MĂ€rz 2023

Heerlijk vers!

Joop
26 Februar 2023

Top Sushi

Lisa
25 Februar 2023

Overheerlijke sushi en op tijd klaar!

Eric Hoek
25 Februar 2023
Karin
24 Februar 2023

Wederom,heerlijk

Ruud
23 Februar 2023

Erg lekkere sushi! Goede kwaliteit en smaakte vers! Aanrader en komen zeker terug!

Inge
19 Februar 2023
M.B.
18 Februar 2023

Heerlijk! En vriendelijke kok

Bianca van den Berg
18 Februar 2023

Het was weer heerlijk, vers en lekker

Marco
18 Februar 2023

Is gewoon een professional die doet wat hij belooft. Accuraat, op tijd en heerlijk

Karin
13 Februar 2023
Robert Saalmink
12 Februar 2023

Het was wederom een feestje

Susan
11 Februar 2023

Best shusi ever!!! Zo vers zo heerlijk!!! Echt een aanrader...nooit meer anders...

Marco
11 Februar 2023

Goede kwaliteit en aardige variantie. We waren aangenaam verrast voor “afhaal sushi”. Zeker vaker, goede prijs-kwaliteitverhouding .

Pieter
11 Februar 2023

Veel geld voor kwalitatief goede sushi.

Rob van der Laan
9 Februar 2023

Erg lekker

Marjo den Dulk- Kamphorst
6 Februar 2023

Zoals altijd was de bestelling prima in orde! We hebben heerlijk gegeten. Tot de volgende keer.

Michael
5 Februar 2023

Weer heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit

Cockx
3 Februar 2023

Prima sushi, erg vers. Goede bediening, heel vriendelijke bediening en alles optijd klaar. Ga zo door.

Jean-Paul
1 Februar 2023

Top

Rob Bresser
30 Januar 2023

Heerlijke authentieke Japanse Sushi.Op tijd gereed en altijd goed en vriendelijk advies.

Anoniem
29 Januar 2023
Tjakkes
29 Januar 2023

Vriendelijke service, heerlijke sushi, Top!

D akdag
28 Januar 2023

De beste Sushi. Dankjewel weer en tot snel!

Visser
26 Januar 2023

Zoals altijd perfecte kwaliteit en smaak

Annemarie
26 Januar 2023

Zoals altijd weer uitstekend

André
23 Januar 2023

Zoals altijd heerlijk! Verse ingrediĂ«nten en goede service. En m’n dochter heeft eindelijk de smaak te pakken met krab :)

Bram Van Der Pligt
22 Januar 2023

Zeer goed en volgens afspraak! Keurig verpakt en super vers!

Familia
21 Januar 2023

Was weer perfect en heerlijk

Barbara
15 Januar 2023

Het was weer heerlijk!

Van der Wel
15 Januar 2023

Het was zoals altijd weer héérlijk!!

Arnold de Groot
8 Januar 2023

Top Sushi

Karsten
1 Januar 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Hannie
1 Januar 2022

Super! weer -:)

Familie Lips
31 Dezember 2022

Super vers bereid, heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

Annette Groeneveld
31 Dezember 2022

Het was weer zooooo verrukkelijk! We wensen u een mooi en gezond 2023. Hopen met enige regelmaat van de Okane Sushi te genieten.

Arnold de Groot
30 Dezember 2022

Super lekkere verse sushi

Sarah
29 Dezember 2022

De beste sushi van Oud-Beijerland!

Isabelle
29 Dezember 2022

Excellent! Zoals gebruikelijk!

De rijke
28 Dezember 2022

Was heerlijk!

Marcel
27 Dezember 2022

Super vers, smaakvol mooi gemaakt de beste tent in heel de wereld

Anoniem
27 Dezember 2022
Cockx Martine
26 Dezember 2022

Het was heel lekker, smaakvol!! Topkwaliteit, verser kan het niet! Op tijd klaar, goed gepresenteerd!! Verrukkelijk!!

Jan van Steenis
26 Dezember 2022

Prima verse sushi.

G moerkerke
26 Dezember 2022

Lekker vers goede smaak en levertijd ook prima

Leo van der Ham
26 Dezember 2022

Zoals een Japanner het ook lekker vindt.

Anneke
25 Dezember 2022

Op kerstavond genoten van de sushi van Okane. Verser kan niet! Top đŸ‘ŒđŸ»

Hannie
24 Dezember 2022

Top!

Robert
23 Dezember 2022

Beste sushi in de regio

Friso
23 Dezember 2022

Altijd topkwaliteit sushi. (Al was de spicy dit keer net te pittig voor mij)

Robert Saalmink
18 Dezember 2022

Wederom super sushi gegeten.

Jessica
12 Dezember 2022

Lekkere verse sushi

Angelique
10 Dezember 2022

Weer genoten van de sushi !

M.
3 Dezember 2022
Van Dalen
30 November 2022
Annemieke
30 November 2022

Super kwaliteit sushi en sashimi. Je wordt er altijd netjes en aardig geholpen. En je bestelling staat op tijd klaar.

Karsten
28 November 2022

Altijd vriendelijk en heerlijk eten!

Nicoline
27 November 2022

Top!

Machteld Kroonenburg
20 November 2022

Gewoon super !

Erg tevreden zoals altijd👍
12 November 2022
Van Oort
12 November 2022

5-sterren waardig!

IngeH
7 November 2022

De menukaart vonden we verrassend. Was lastig om een keuze te maken. Gelukkig was hetgeen wat we besteld hadden Top. We zullen zeker nog vaker bestellen.

Silvano van Meurs
5 November 2022

Het was heerlijk!

C. Oostenbrink
31 Oktober 2022

Zoals altijd was het heerlijk! Bestelling was gereed op de afgesproken tijd. Vlot en correct service.

Klaasse
29 Oktober 2022

Wij vonden het heel erg lekker, met name de salade die was super !!

Anneke
29 Oktober 2022

Heerlijke verse producten!

Michel van P.
25 Oktober 2022

Zoals gewoonlijk superlekker

Dennis
24 Oktober 2022

Goede smaak, verse producten. Een aanrader

Tba
24 Oktober 2022
Henri
23 Oktober 2022

Als altijd, Uitstekend !!

Mariëlle van Dueren Den Hollander
22 Oktober 2022

Beste sushi uit de hoekschewaard. Iedere keer echt heel erg lekker. Vers en super kwaliteit.

Simone
15 Oktober 2022
Rob
9 Oktober 2022

Heerlijke sushi van Japanse kwaliteit

Richelle
8 Oktober 2022
Annette Groeneveld
6 Oktober 2022

Zoooooooo lekker weer! We hebben gesmuld. 🙏😋😋😋

Arthur
6 Oktober 2022
Leo vd Ham
3 Oktober 2022

Gewoon zoals het hoort

Rachel
2 Oktober 2022
Van den Berg
1 Oktober 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten. De eigenaar weet de kwaliteit hoog te houden. Zeer tevreden.

Plugge
1 Oktober 2022

Alles wederom heerlijk !!

Elise
29 September 2022

Altijd even lekker. Je proeft dat het met zorg en liefde is klaar gemaakt.

Tim
25 September 2022

Lekker vers, beter dan gemiddeld.

Karsten Reints
19 September 2022

Heerlijk gegeten gisteren. Vroeg opgehaald en meegenomen naar vrienden. Was zeer geslaagd.

Stefanie
17 September 2022
Danielle
11 September 2022

Heerlijk verse sushi!

Hennie
8 September 2022
Annette Groeneveld
7 September 2022

Tja wat zal ik nu weer schrijven! Ik verval in herhaling, het was weer zo heerlijk en smakelijk en vers! Uitmuntend!!

Anja
4 September 2022

Erg goede kwaliteit sushi. Schone zaak en vriendelijk personeel. Gaan we zeker vaker doen. Ook op afgesproken tijd klaar.

Marjo den Dulk
29 August 2022

Deze keer hebben onze gasten en wijzelf weer genoten van alle gerechten, die we besteld hadden! Perfect klaargemaakt.

Bob
28 August 2022

Veel keuze, het gekozen pakket is voldoende voor 4 personen. Smaakt uitstekend, zorg dat je niet te veel soja en wasabi gebruikt, dat is zonde van de smaak.

Filip den Eerzamen
27 August 2022

Top kwaliteit en service - aanrader!

Alinda Banis
26 August 2022

Zo vers!! Zo lekker!!! Het blijft de lekkerste die ik ken!

Annette Groeneveld
24 August 2022

Het was weer verrukkelijk. Altijd weer jammer als het voorbij is!

Denise
20 August 2022

Voor het eerst hier sushi besteld en heel erg lekker gegeten! Kwaliteit fantastisch, je proef dat het echt vers is gemaakt. Ga hier zeker vaker bestellen!

Lorraine
20 August 2022

Top, top top!

Hannie
13 August 2022

Zoals altijd heerlijk en goed verzorgd

nathalie
11 August 2022

dit is echt de lekkerste sushi, zo vers haal je het nergens zo'n aardige man die hard werkt, gun je veel klanten. aarzel niet maar bestel!

An
7 August 2022

Was voor ons de eerste keer, zeker voor herhaling vatbaar

Wim 't Lam
6 August 2022

Erg lekker!

Robert Versnel
6 August 2022

Gewoon top! Bestel hier vaker

Groentjes
5 August 2022

Hele lekkere verse sushi. Ontzettend vriendelijke eigenaar die sushi maakt.

Aad
5 August 2022

Beste sushi die ik ooit gegeten heb! Top kwaliteit, vriendelijk personeel en snel. Makkelijk bestellen via de website en kort daarna ophalen. Heerlijk!

Casper
5 August 2022

Top

Suus Van Riemsdijk
5 August 2022

Altijd TOP !!

Inge
23 Juli 2022

Het was weer super !

Annette Groeneveld
17 Juli 2022

Het was weer geweldig! Zo vers en smakelijk. Het was weer een feestje!

v Krimpen
16 Juli 2022

Vers en top kwaliteit

N de Vlaming
15 Juli 2022

Prima, was op tijd klaar. En medewerkers netjes en vriendelijk!

BTS LOGISTICS BV
15 Juli 2022

Helaas ontbrak de Temaki Spicy Tuna bij de bestelling

Monika
11 Juli 2022

heerlijk zoals altijd

Xander
11 Juli 2022

Prima kwaliteit en altijd voldoende voorzien van aanverwante zaken. De sashimi tonijn was super. Echt een aanrader. Wij halen net iets te vaak. ;-).

Barbara
9 Juli 2022

Altijd heerlijk, vers en zeer goede kwaliteit.

Marcel
7 Juli 2022

Netjes kunnen bestellen, bestelling staat op tijd klaar en het smaakt prima.

Paul
6 Juli 2022

2 grote schalen met superverse sushi waren superlekker en alles was snel op.

Inge
3 Juli 2022

Het was meer smullen

Gerda Stokvis
3 Juli 2022

Heerlijke sushi

Pascale
2 Juli 2022

Het is altijd goed en ook deze keer hebben we heerlijk gegeten. Verse ingrediënten, heerlijke smaken en veel keus!

Amber
2 Juli 2022
Pieter vd Giesen
2 Juli 2022

We hebben super lekker gegeten hou vast

Henri
1 Juli 2022

Zoals altijd; heerlijk!!

Annette Groeneveld
1 Juli 2022

Ja, wat hebben we weer genoten! Okane is een belangrijke levensbehoefte! 😂

Paul
30 Juni 2022

Supervers en zeer smakelijk! Absolute aanrader!

Moniek
25 Juni 2022

Lekkere sushi! Een van de betere zaken in de Hoeksche Waard!

Annette Groeneveld
24 Juni 2022

Het was weer fantastisch! Zooooooo genoten! Elke keer weer smullen!

Margot
23 Juni 2022

Was weer heerlijk! De avocado was alleen niet rijp genoeg, maar voor de rest top!

Rinus van Donk
19 Juni 2022

Prima website, makkelijk bestellen en betalen. Netjes en vriendelijk geholpen bij afhalen en heerlijke sushi.

Karin
19 Juni 2022

De sushi was in 1 woord geweldig. Superlekker en supervers. We komen zeker terug!!

Marielle
18 Juni 2022

Zoals altijd heerlijk en vers

Arjan
17 Juni 2022

Het was weer super, net als de vorige keren

Judith
15 Juni 2022

We bestelde de Salmon lover Bento. Erg lekker, zalm smaakt zeer goed. Met twee bijgerechten genoeg voor 3 personen.

Arianne
11 Juni 2022

Vriendelijke mensen en heerlijke sushi!

R
4 Juni 2022
Annette Groeneveld
4 Juni 2022

Het was weer zo ongelofelijk lekker! Elke keer is het weer een feestje om de Sushi van Okane te eten. Kijk nu al weer uit naar de volgende keer.

Annemarie
4 Juni 2022
Iva
30 Mai 2022
J. van Driel
29 Mai 2022
Co
29 Mai 2022

Het blijft een feest om gevarieerde sushi te eten van OKANE.

Bets Both
27 Mai 2022

Top kwaliteit. Beste sushi van Oud-Beijerland en omstreken.

Casper
27 Mai 2022

Top!

Akdag
22 Mai 2022
Erica
19 Mai 2022

Wederom verrukkelijk 😋

Merlin
19 Mai 2022

Top, gewoon top

Karin
14 Mai 2022
Gina
7 Mai 2022
Annemarie
5 Mai 2022
Suzanne
4 Mai 2022

Zalig! Echt ontzettend smaakvolle, mooie en verse sushi.

Loef
27 April 2022

Lekker! Aanrader!

Jac
27 April 2022
Marjo den Dulk
25 April 2022

We hebben geen verbeterpunten, zoals altijd was de sushi heerlijk en perfect klaargemaakt.

Henri
25 April 2022

Weer prima.

Wagenaar
24 April 2022

Heeeeeel goed đŸ‘ŒđŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Hannie
23 April 2022

Weer heerlijk!

Friso
23 April 2022

Altijd een genot om te eten. Verse kwaliteitsingrediënten maken het verschil

tim
23 April 2022

Beste sushi van de hoekschewaard!

Wim 't Lam
22 April 2022

Erg lekkere sushi!

Stephen
19 April 2022
Clarinda
19 April 2022

Het was weer verrukkelijk, de kwaliteit blijft na meerdere keren gehaald te hebben bij jullie fantastisch !!! Ik hoop dat dit zo blijft. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer :-)

Janny de Boon
17 April 2022

Was super lekker

Danielle
17 April 2022

Heerlijk vers en smakelijk!

Pieter
14 April 2022

Super lekker 😋

Pascale
11 April 2022

Zoals altijd, heerlijk! Netjes op tijd klaar. Met zorg gemaakt en verpakt. Wij zijn ook grote fan van de warme bijgerechtjes (yakatori, ebi, edamame)

Renate Pluimes
10 April 2022

Al een paar keer sushi afgehaald, super kwaliteit, fijne service , dikke pluim 👍👍👍

Dali206
9 April 2022

Rinus van Donk
8 April 2022

Uitstekende kwaliteit, vriendelijk geholpen en netjes verzorgd.

Leo
7 April 2022

Wederom top 👍

Marlene
5 April 2022

Goede smaak, vers, mooie presentatie en compleet voor een heerlijke maaltijd. Complimenten.

Co
3 April 2022

Het was weer een zeer smakelijke, verzorgde en gevarieerde maaltijd.

Iva
3 April 2022

Heerlijke verse sushi! Een hele goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Dorine
2 April 2022

Echt heel erg lekker en van goede kwaliteit vis. Zeker voor herhaling vatbaar

Elles
1 April 2022

Supervers, zonder poespas zoals sushi is bedoeld. Heerlijk gegeten en we komen snel weer een bestelling afhalen.

B
1 April 2022

Smaakte heerlijk en net even anders als anderen en vriendelijke mensen!

Lisanne Engel
28 MĂ€rz 2022
Nadine
27 MĂ€rz 2022
John
27 MĂ€rz 2022

Weer super verzorgd. En te lekker

Van Zijl
26 MĂ€rz 2022

Vers klaargemaakt. Erg vriendelijk en website zeer gebruiksvriendelijk. Top!

Westra
26 MĂ€rz 2022

Heerlijk. Salade ook echt een aanrader.

Jimmy
25 MĂ€rz 2022

Super lekkere Sushi en glutenvrij is nooit een probleem! Mijn absolute eerste keuze!

Clarence
24 MĂ€rz 2022

De sushi was echt weer hĂ©Ă©rlijk 😋 Kunnen jullie ook een zaak openen in Numansdorp, daar willen en missen we nog een goede afhaal sushi tent !!

Kirsten Hoefsmit
24 MĂ€rz 2022

Hele goede service als je bestelt heb en af haalt was het op tijd klaar en het eten was super lekker zeker de moeite waard op terug gekomen

Anneke
23 MĂ€rz 2022

Altijd weer heerlijk

Xander
21 MĂ€rz 2022

Top kwaliteit. Mooie variantie en prima producten. Het is iets duurder dan gemiddeld, maar dan heb je ook wat. Wij halen nergens anders meer. Behalve wanneer Okane gesloten is en we kunnen echt niet wachten.

Petra vermeulen
21 MĂ€rz 2022

Heerlijk en goede porties!!

Annette Groeneveld
20 MĂ€rz 2022

Het was weer verrukkelijk!

Henri
20 MĂ€rz 2022

En het was weer heerlijk.

Richard
19 MĂ€rz 2022
Yvonne
19 MĂ€rz 2022

Heerlijke vers gemaakte sushi, mooi gepresenteerd goede website

DA
19 MĂ€rz 2022

😀

Lorraine
18 MĂ€rz 2022

Zoals altijd: geweldig!

Sander
14 MĂ€rz 2022

Elke keer weer genieten van de sushi van Okane!

Pieter-Dave Boekel
13 MĂ€rz 2022

Helemaal top, lekker en vers!

Marielle
13 MĂ€rz 2022

Vers en goed

Wim 't Lam
13 MĂ€rz 2022

Goed, vers, Lekker!

Ing3
12 MĂ€rz 2022

Het was weer smullen.

Mike
12 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi!!!

Haco
9 MĂ€rz 2022
Benjamin
7 MĂ€rz 2022

Sushi was lekker. Echter de avocado, was wel erg hard, bijna niet te eten. Hopelijk volgende keer beter.

Jaap
7 MĂ€rz 2022

Vriendelijke bediening. lekkere frisse sushi

Kevin
6 MĂ€rz 2022

Beste Okane. Na altijd 5 sterren sushi van jou te hebben gegeten was het vanavond iets minder. De avocado in de sushi was keihard en hebben het uit ieder stukje eruit gehaald. De beleving van een schotel is dan gelijk een stuk minder. Niettemin volgende keer beter en weer bij jou.

Givenny
6 MĂ€rz 2022

Altijd vers en goede sushi voor een leuke en redelijke prijs!

Ben
6 MĂ€rz 2022
Chris
6 MĂ€rz 2022

zoals altijd super vers !!!! de versheid spat eraf . gewoon hele erge goede sushi .

Barbara Driessen
5 MĂ€rz 2022

Altijd heerlijke, verse sushi. Ook de bijgerechten zijn om te smullen.

Van Dueren den Hollander
5 MĂ€rz 2022

Super lekkere sushi. Als wij sushi halen. Alleen maar hier. Echt fantastisch.

Serge
5 MĂ€rz 2022
Suzanne
25 Februar 2022

Heerlijk!

William
23 Februar 2022

Top!! Wel duur, maar niet duurder dan gemiddeld denk ik.

Leo
22 Februar 2022

Zoals altijd weer van top kwaliteit !

Jaap van Dijk
19 Februar 2022

Het was weer super

Anton
13 Februar 2022
Joyce
13 Februar 2022

Beste sushi in de omgeving

Dali206
12 Februar 2022
Reints
12 Februar 2022

De keuzekaart ziet er prima uit. Klein puntje: de bestelling kan alleen Ă©Ă©n of meer dagen vooruit worden opgegeven door dit aan te geven in het vakje opmerkingen, waardoor je er niet helemaal zeker van bent of dit op tijd wordt opgemerkt.

Kajsa
11 Februar 2022

Wat is het toch een feestje om hier te bestellen. De sushi is met zorg bereid en je proeft de versheid van het product! Beste Sushi in de Hoeksche Waard!!!

Margot
11 Februar 2022

Erg lekkere sushi!

Annette Groeneveld
10 Februar 2022

Het was weer heerlijk! Ook nu lekker gesmuld!

D de Jong
10 Februar 2022
Jan
6 Februar 2022
Mark
6 Februar 2022
.
6 Februar 2022
Henri
5 Februar 2022

Als gewoonlijk alles weer top!

Jeannette
2 Februar 2022

Heerlijk vers gemaakte sushi! Genoten.

Xander 's-Gravendijk
31 Januar 2022

Prachtige kwaliteit en veel variatie. Mooie sushi en sashimi. Super vers en goed van smaak. Behoorlijke porties. De speciale rolls zijn zeker aan te bevelen.

Angelique
30 Januar 2022

Super lekker!!

Phoe Nathar
29 Januar 2022

Heerlijke sushi en beste smaak en qualities !!!!!

Annette Groeneveld
29 Januar 2022

Het was verrukkelijk! Lekker gesmuld! Zeker voor herhaling! Het enige wat we niet zo erg lekker vonden was die met roomkaas. Maar daar waren er maar heel weinig van bij.

Inge
23 Januar 2022

Super lekkere sushi. Het was weer smikkelen.

DA
22 Januar 2022
Chris Quik
22 Januar 2022

absolute top weer - de kwaliteit, versheid en netheid zijn dik in order de kwaliteit is constant en het is bovendien gewoon erg lekker

John
22 Januar 2022

Super verzorgd en netjes verpakt en precies op tijd .

Gerard Stemmerik
22 Januar 2022

Fantastisch

Jolanda Jansen
21 Januar 2022

Heerlijk gegeten, stond keurig op tijd klaar!

Marcos
21 Januar 2022

Wij hebben sushi en sasjimi leren eten en waarderen in Tokyo. Deze tent herinnert ons aan het verse en smaakvolle wat we in Japan hebben ervaren. Gewoon top!

M.
17 Januar 2022
Christian
16 Januar 2022

Heerlijke verse sushi, makkelijk besteld en het staat klaar bij afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rinus van Donk
16 Januar 2022

Via website besteld. Goed geregeld. Stond netjes op tijd klaar. Zeer compleet geleverd inclusief sausjes en stokjes. Kwaliteit zeer goed. We hebben gesmuld.

Xander
14 Januar 2022

Positief verrast door de kwaliteit en de variatie. Vis is super vers en bij producten zijn prima. Wij gaan regelmatig halen. Lekker dichtbij.

Annemieke
13 Januar 2022

Heerlijk sushi, supervers en perfecte verhoudingen.

Laurents
9 Januar 2022

Zoals elke keer helemaal super, tot volgende keer weer

Martin
9 Januar 2022

Wederom heerlijk!! Die tiger roll is fantastisch!

Ron
8 Januar 2022

Het was altijd perfect maar deze keer was de kwaliteit toch minder. Sommige Sushi’s hadden wat harde of vette stukjes en de grote garnalen (Ebi) waren te vet gebakken.

Marielle
8 Januar 2022

Zoals altijd, vers en superlekker!

Ilse Dons
8 Januar 2022

Altijd goed!!

Cathy
7 Januar 2022
Thijs
6 Januar 2022

Heerlijke sushi met verse vis. Een echte aanrader!

Barbara Driessen
6 Januar 2022

Ook voor de 3de x weer heerlijke sushi. Ook de gefrituurde garnalen, gember en wasabi zijn erg lekker. Keurig optijd klaar.

Sander
6 Januar 2022

Heerlijke sushi.

Haco
1 Januar 2021
Marcel Jans
1 Januar 2021
Wim
31 Dezember 2021

Afgehaald op oudejaarsmiddag. Mooi gepresenteerd in afhaalschalen en kwaliteit is prima.

RiZzie
31 Dezember 2021
Sushi
31 Dezember 2021
AZ
30 Dezember 2021

Heerlijk !!!

Laenen
30 Dezember 2021
Diana
27 Dezember 2021
Joop
26 Dezember 2021

Top sushi

Rebecca Meijnen
26 Dezember 2021

Altijd goed! Verse producten en mooie schalen.

Debby van de Graaf
25 Dezember 2021
Erik Ketz
24 Dezember 2021

Smaak overtreffend

Leon
24 Dezember 2021

Sushi, verschillend qua kwaliteit, sommige goed, sommige minder.

Monika
24 Dezember 2021

Zoals altijd echt lekker! Top!

Roel
24 Dezember 2021

*****

Vredenbregt
23 Dezember 2021

Heerlijk, zeer goede kwaliteit. Kom zeker nog keer terug!

Ben
20 Dezember 2021

Wederom uitstekende kwaliteit, Sushi is gewoon perfect.

Anne-Marie
19 Dezember 2021

Lekker en op tijd klaar!

Cornee van der Wel
19 Dezember 2021

De sushi was van hoge kwaliteit

Ronald
18 Dezember 2021
John van Es
17 Dezember 2021

Super vers en lekker weer

Karin
13 Dezember 2021
Cherish
11 Dezember 2021

De sushi was weer heerlijk vers! Altijd netjes en op tijd. Verse ingredienten en aardige service!

Anna
10 Dezember 2021

Toppers! Heerlijk eten!

Tanja van der Schot
9 Dezember 2021

Heerlijke sushi!

Marloes van Putten
5 Dezember 2021

Het was weer heerlijk.

Nikita
4 Dezember 2021

Heerlijk!

Anton Fennema
3 Dezember 2021

Superverse sushi. Duidelijk een klasse beter dan elders.

Henk Hempel
1 Dezember 2021

Bestelling was op tijd klaar, super presentatie en heerlijke, verse sushi gegeten. Tot de volgende keer!

Rebecca
29 November 2021

Altijd heerlijke en verse sushi!

Popering
28 November 2021
Gerard Stemmerik
27 November 2021

Wij willen niet anders meer.

Henk Oudshoorn
21 November 2021

Was weer super vers en lekker gegeten

Ico
20 November 2021

Vond het vlak van smaak, heb weleens meer gehaald maar vond de kwaliteit beneden peil.

Wagenaar
19 November 2021

Altijd heel goed

Bianca
19 November 2021

Heerlijk gegeten!

Frans
14 November 2021

uitstekend, heerlijk vers

Marcel
14 November 2021

Weer enorm genoten gisteravond. Perfect 😋

Anja
13 November 2021

Altijd weer even heerlijk!

Ingrid Nieuwpoort
11 November 2021

Top-sushi!

Danielle
7 November 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk en heel vers! Top!

Wim
7 November 2021

Heerlijke Sushi; goede kwaliteit en goede op temperatuur. Toegevoegde bewerkte gember is top!

Saskia
6 November 2021

Heerlijke sushi en sashimi. We halen hier regelmatig.

Marcel
5 November 2021

Lekker als altijd. Kwaliteit 😋

Ben
1 November 2021

Zoals altijd weer uitstekende kwaliteit. Niet te vergelijken met de grote Sushi ketens, deze man maakt het met de beste producten en is een echte vakman op zijn gebied.

Judith
28 Oktober 2021

Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen via de website. Vriendelijk te woord gestaan.

Reints
19 Oktober 2021

Heerlijke sushi en lekker vers ! Ebi ( garnalen ) even opwarmen in air fryer gaat prima !

Visser
18 Oktober 2021

Perfecte kwaliteit en smaak

inge
16 Oktober 2021

Het was weer smullen geblazen. Het blijven de lekkerste sushis uit Oud Beijerland.

Yvonne Schellevis
16 Oktober 2021

Was stuk voor stuk zalig Echt een aanrader

Emile Peters
14 Oktober 2021

Iedere keer weer super kwaliteit, een echte aanrader!!!

Schipper
13 Oktober 2021

Super lekker en goede kwaliteit

Meûrer-Jansen
13 Oktober 2021

Ik was een beetje klaar met al die slechte koude allemaal hetzelfde smakende sushi. Maar goed dochter geslaagd voor haar zwemvaardigheid 2 en een 8œ voor haar topo,dus ik dacht kom.....we proberen het weer eens een keertje. Ik kwam uit bij dit hele kleine zaakje ergens verstopt in een achterafje in oud Beijerland. Was het altijd maar zo goed,echt oprecht!!! Wat hebben wij zitten smullen. Dank je wel

John
11 Oktober 2021

Gisteren weer eens gehaald en zoals gewoonlijk, helemaal top. De lekkerste en vooral verse sushi uit de omgeving. Altijd op tijd en super vriendelijk. Een mooie presentatie voor wat mogelijk is bij afhalen. Een regelrechte aanrader. Tot de volgende keerđŸ‘đŸ»

leo
10 Oktober 2021

prima op tijd klaar ennzoals altijd erg lekker

Nicky
9 Oktober 2021

Weer even heerlijk en vers als altijd! De beste sushi ooit.

S vd D
9 Oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten! Je proeft dat de sushi echt vers is.

A van vliet
9 Oktober 2021

Hoge kwaliteit sushi, perfecte temperatuur en hele goede service.

Marco
8 Oktober 2021

Ik had een afhaal fout gemaakt bij het bestellen, en gelukkig gecorrigeerd. Gaan zo dadelijk genieten, maar weten uit ervaring dat het super lekker is

Sander
6 Oktober 2021
Da
1 Oktober 2021

Heerlijk en vers. Geweldige kwaliteit. Ga zo door!

Marloes
26 September 2021

Het was weer heerlijk.

Ilse
25 September 2021

Weer geweldig!

Jacky
25 September 2021

Heerlijke sushi, verse producten. Beste in de hoeksche waard.

Leo vd Ham
23 September 2021

Gewoon zoals het hoort, vers gemaakt en zeer smaakvol.

Maryke Barendregt
22 September 2021

De sushi was echt weer fantastisch. Zonder twijfel de beste in de Hoeksche Waard!

Mellegers
20 September 2021

Altijd goed van kwaliteit, Maar deze keer was het echt minder helaas.

Rick van Bellen
20 September 2021

De beste sushi van de Hoeksche Waard. Lekker als altijd, en staat altijd op tijd klaar voor afhaal. Aanrader!

Martijn
19 September 2021

Zoals altijd was de sushi weer van top kwaliteit! Heerlijk gegeten.

Anneke
19 September 2021

Zoals gewoonlijk was het weer TOP

Annelies
19 September 2021

Voor vandaag is de bestelling geplaatst

Marco
19 September 2021

Altijd heerlijk en super vers.

van Vliet
18 September 2021

Heerlijk gegeten, topkwaliteit!!

Bartelds
13 September 2021

Zoals altijd heerlijk.

Ellen
11 September 2021

Super vers en heel erg goed. Vriendelijk personeel..

Anoniem
8 September 2021

Subliem.

van Egmond
5 September 2021

super goed kan er anders niets over zegen .

Chris
4 September 2021

Tja dit is een rock solid sushi bastion. Hadden een heerlijke sushi schotel . Beste sushi van het eiland . Deze bescheiden Vriendelijke hardwerkende man uit birma is een van de echte culturele verrijkingen in Nederland .

Bianca
1 September 2021

Wederom weer heerlijke sushi gegeten. Kwaliteit is iedere keer goed. Je proeft echt goed de vis. Voor mij persoonlijk vind ik zelf de komkommer in de rolletjes te overheersend maar dat is omdat ik niet van komkommer hou.

Leo Zoetbrood
1 September 2021

Heerlijke verse sushi

Jaap
30 August 2021

Goed op tijd en weer heerlijk

Reina Akkerhuis
30 August 2021

Verzorgd en goed

Raoul
29 August 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader.

Jens
28 August 2021

Echt een aanrader! Heerlijke sushi

Annemarie
28 August 2021

Super vers, zoals elke keer top! Beste sushi ever..

Ron
28 August 2021

Altijd dezelfde goede kwaliteit en op tijd klaar! Heerlijk!

Mandy
26 August 2021

Was weer top!!!!

Davina Ypma
22 August 2021
Mick
21 August 2021

Goede verse sushi!

Jan
20 August 2021

Eerste keer besteld. Heerlijke sushi, smaakvol en vers bereid. Heel makkelijk te bestellen via de website en op de aangegeven tijd stond het al netjes klaar. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die van verse sushi houdt

Silvy
8 August 2021

Zag er keurig uit en was heerlijk!!

A van vliet
7 August 2021

Goede kwaliteit, nette prijs en kennis van allergieën.

Brian
7 August 2021
Bianca
6 August 2021

Weer heerlijk gegeten! De sushi was goed en vers!

Bianca van den Berg
30 Juli 2021

Het was weer heerlijk!

Mike Statz
25 Juli 2021

Beste sushi in de hoeksche waard! Bestellen hier regelmatig en stelt nooit teleur.

Margot
24 Juli 2021

Altijd goed! Heerlijk, vers, op tijd klaar. Geen slecht woord over te zeggen

Inge
17 Juli 2021

Het was weer super verzorgd en lekker.

Noah
16 Juli 2021
Mieke
12 Juli 2021

Zeer vriendelijk geholpen, alles vers bereid en heeerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

Nicolette
8 Juli 2021

Vers heerlijk, perfecr

R.V. Wols
5 Juli 2021

De smaak, kwaliteit en versheid was echt super.

Ilse
4 Juli 2021

Weer heerlijk!!!

Marloes
4 Juli 2021

Heerlijke sushi.

sara
2 Juli 2021

Uitstekende sushi, heerlijk!

Pascale
2 Juli 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Jeannette
28 Juni 2021

Heerlijke sushi, niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

Henri
28 Juni 2021

Top!

Anja
25 Juni 2021

Iedere keer weer fantastisch!!

Rob
23 Juni 2021

Elke sushi is gewoon perfect van vorm en zijn er mooie kwaliteitsprodukten gebruikt.Ze zijn supervers en hebben een fantastisch goede smaak.

Edwin
20 Juni 2021

heerlijke sushi die vers gemaakt is, wat mij betreft een aanrader.

Joke
16 Juni 2021

Geweldige sushi !!! Het “omfietsen” meer dan waard 👍

V.
11 Juni 2021

Heerlijke sushi en het stond al klaar dus super snelle service. Wij komen vaker en zullen dat blijven doen.

Claudia
3 Juni 2021

Was echt heerlijk

Carola
31 Mai 2021

De sushi was heerlijk. Verse vis gebruikt en gul in porties. De Temaki is een aanrader.

Adrienne
30 Mai 2021

We hebben super lekker gegeten ... voor herhaling vatbaar

Rene pluimes
30 Mai 2021

Voor de eerste keer hier sushi gehaald en kan zeggen dat het in een woord perfect was. Zeker voor herhaling vatbaar on hier vaker sushi te halen

Charlene
28 Mai 2021

Voor het eerst hier sushi besteld en het is echt een aanrader! Wij gaan hier zeker nog een keer sushi halen.

Familie Polderdijk
24 Mai 2021

We hebben met de hele familie heerlijk sushi gegeten van Okane Sushi👍😋complimenten aan de kok.

Inge
22 Mai 2021

Weer genoten van de heerlijk verse sushi.

Amber
22 Mai 2021

Geweldig, zoals altijd !!!!!! < 3

Dieneke
22 Mai 2021

Heerlijk gegeten, super kwaliteit!

Tessa
18 Mai 2021
Van der Wel
16 Mai 2021

Super vers, heerlijke Sushi. Top !

Marco
15 Mai 2021

Na de vismarkt van Tokyo de beste Sushi en Sashimi die we in Holland gegeten hebben. Echt goed en super van smaak. En dat in Oud Beijerland!!

Jeroen
15 Mai 2021

Inmiddels zo’n 20 keer besteld, kwaliteit steeds goed. Aanrader, zoek niet verder in de omgeving. Aardige eigenaar.

Suus
14 Mai 2021

Altijd heerlijk en vers !!!

Danny
14 Mai 2021

Eenvoudig te bestellen, precies op tijd klaar, geen wachttijd en smakelijke sushi. We komen terug!

Jb
13 Mai 2021

Is heerlijk , alles vers ,lekker gegeten Ga zeker nog een keer bestellen

A Zoetbrood
12 Mai 2021

Altijd super lekker en vers

Marcel
2 Mai 2021

Was weer heerlijk 😋 Niets op aan te merken.

Sylvia
30 April 2021

De beste sushi ! Zeker de dragonrolls zijn echt onwijs lekker! Alles is super vers en dat proef je! En mooi opgemaakt! En meneer van de zaak is altijd vrolijk en spontaan! Top!

Amber
30 April 2021
H.
29 April 2021

Goede kwaliteit, goede service

Leona
27 April 2021

Heerlijke sushi vers gemaakt.

Chris
27 April 2021

De zoveelste keer dat we daar bestellen- top gemaakt - heerlijk vers - smakelijk rainbow schaal met heerlijke sushi....

Henri
27 April 2021

Wij bestellen regelmatig en onze ervaring is altijd uitstekend. Goede kwaliteit en prima service.

B.Benz
19 April 2021
Leo
18 April 2021

Top sushi , vaker besteld altijd prima 👌

Nils Hepburn
18 April 2021

Super goed en snel!

Liesbeth
16 April 2021

Was weer heerlijk!

John
16 April 2021

Het is bijna al normaal, de sushi hier is verrukkelijk en super vers. De yaketori is fenomenaal, zo lekker. Iedere keer weer een streling van de smaakpapillen als we hier eten halen. Is in deze corona shit de beste optie in de HW om lekker het uit eten gevoel te krijgen. Een dikke aanrader

Marloes
15 April 2021

Het was weer verrukkelijk.

Jasper
15 April 2021

Heerlijke verse sushi. Altijd een feestje, bedankt!

Daniëlle
12 April 2021

Heerlijk gegeten

John van Es
11 April 2021

Was weer super goed

den Uijl
11 April 2021

Je proeft dat het met veel zorg is klaar gemaakt .En met liefde is ingepakt

Ton van Lis
11 April 2021

Heerlijke sushi. Het was voor ons de eerste keer dat we hier sushi hebben besteld maar zeker niet de laatste keer.

Patricia
10 April 2021